Incalzim uleiul de masline intr-o tigaie. Asezam prepelitele cat sa se rumeneasca pe fiecare parte.
Taiam ceapa si usturoiul marunt. Rosiile se taie in doua, dovleceii in batonase nu foarte subtiri.
Scoatem prepelitele din tigaie, iar in uleiul ramas depunem ceapa si usturoiul.
Se amesteca bine cat ceapa este inmuiata, se adauga dovleceii. Lasam pe foc cam 3-4 minute cat sa fie patrunsi fara sa-si schimbe culoarea.
Punem mierea, saram si piperam dupa gust. Amestecam si adaugam rosiile.
Taiam pe lung in doua prepelitele care au fost in prealabil asezonate si le asezam deasupra legumelor.
Varsam vinul peste tot si dam la cuptorul incalzit la 220 de grade c cam 10-15 minute.
La mijlocul timpului de preparare, umezim abundent carnea cu sosul.
Servim.
Garnitura poate fi: cartofi, mamaliga, cus-cus
Pofta buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii