Incalzim uleiul de masline intr-o tigaie. Asezam prepelitele cat sa se rumeneasca pe fiecare parte.
Taiam ceapa si usturoiul marunt. Rosiile se taie in doua, dovleceii in batonase nu foarte subtiri.
Scoatem prepelitele din tigaie, iar in uleiul ramas depunem ceapa si usturoiul.
Se amesteca bine cat ceapa este inmuiata, se adauga dovleceii. Lasam pe foc cam 3-4 minute cat sa fie patrunsi fara sa-si schimbe culoarea.
Punem mierea, saram si piperam dupa gust. Amestecam si adaugam rosiile.
Taiam pe lung in doua prepelitele care au fost in prealabil asezonate si le asezam deasupra legumelor.
Varsam vinul peste tot si dam la cuptorul incalzit la 220 de grade c cam 10-15 minute.
La mijlocul timpului de preparare, umezim abundent carnea cu sosul.
Servim.
Garnitura poate fi: cartofi, mamaliga, cus-cus
Pofta buna!
Lasagna este un preparat delicios si destul de versatil. Iata o reteta clasica pentru lasagna cu carne:
Lasagna - delicios si usor de preparatSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAcestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesBriose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Comentarii