Piept de rata salbatica cu ghimbir si visine

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

4 buc fileu de rata salbatica (sau domestica)
8 linguri de visine desamburite din compot (eu folosesc varianta de visine desamburite puse doar cu zahar)
2 linguri de zahar
2 fire proaspete de busuioc(daca nu aveti puteti folosi si cel uscat si maruntit)
busuioc uscat maruntit
1 lingurita de ghimbir razuit
2 linguri de ulei
1 lingura de rama
zeama de la o portocala
sare, piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Fileurile se freaca bine cu piper si busuioc maruntit , se ung pe ambele parti cu ulei si se pune intr-un vas acoperit la rece ptr. cel putin 1 ora.
Se scoate si se prajeste pe ambele parti bine apoi se sareaza dupa gust.

Zaharul intr-o tigaie se pune la caramelizat, punem lingura de rama,visinile, ghimbirul,busuiocul 1 ligurita de moca daca e uscat si maruntit daca e proaspat punem 2 crengute,adaugam si zeama de la portocala piper un varf bun de cutit si lasam sa se intrepatrunda aproximativ 3 min.
Se aseaza in farfurie un pat de visine peste care se pune fileurile de piept de rata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piept de rata salbatica cu ghimbir si visine" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piept de rata salbatica cu ghimbir si visine