Piept de rata salbatica cu ghimbir si visine

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

4 buc fileu de rata salbatica (sau domestica)
8 linguri de visine desamburite din compot (eu folosesc varianta de visine desamburite puse doar cu zahar)
2 linguri de zahar
2 fire proaspete de busuioc(daca nu aveti puteti folosi si cel uscat si maruntit)
busuioc uscat maruntit
1 lingurita de ghimbir razuit
2 linguri de ulei
1 lingura de rama
zeama de la o portocala
sare, piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Fileurile se freaca bine cu piper si busuioc maruntit , se ung pe ambele parti cu ulei si se pune intr-un vas acoperit la rece ptr. cel putin 1 ora.
Se scoate si se prajeste pe ambele parti bine apoi se sareaza dupa gust.

Zaharul intr-o tigaie se pune la caramelizat, punem lingura de rama,visinile, ghimbirul,busuiocul 1 ligurita de moca daca e uscat si maruntit daca e proaspat punem 2 crengute,adaugam si zeama de la portocala piper un varf bun de cutit si lasam sa se intrepatrunda aproximativ 3 min.
Se aseaza in farfurie un pat de visine peste care se pune fileurile de piept de rata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Piept de rata salbatica cu ghimbir si visine" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piept de rata salbatica cu ghimbir si visine
html