Fileurile se freaca bine cu piper si busuioc maruntit , se ung pe ambele parti cu ulei si se pune intr-un vas acoperit la rece ptr. cel putin 1 ora.
Se scoate si se prajeste pe ambele parti bine apoi se sareaza dupa gust.
Zaharul intr-o tigaie se pune la caramelizat, punem lingura de rama,visinile, ghimbirul,busuiocul 1 ligurita de moca daca e uscat si maruntit daca e proaspat punem 2 crengute,adaugam si zeama de la portocala piper un varf bun de cutit si lasam sa se intrepatrunda aproximativ 3 min.
Se aseaza in farfurie un pat de visine peste care se pune fileurile de piept de rata.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustAstazi vom prepara un milkshake super simplu, rapid si foarte racoritor: Milkshake din zmeura si banana, ideal pentru micul...
Milkshake cu zmeura si bananaDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii