Incalziti un pic uleiul intr-o tigaie. Prajiti fripturile de strut de doua ori pe fiecare parte, nu mai mult de 4 min pe fiecare parte. Scoateti carnea si lasati tigaia calda, turnati apoi vinul, sucul de portocala, coaja de portocala, frunzele de coriandru si dulceata de coacaze. Fierbeti pana cand sosul devine consistent. Se adauga sare si piper dupa gust.
La friptura se adauga sosul preparat, se orneaza cu frunze de coriandru si se serveste cu garnitura de piuree de legume.
Sugestie de garnitura Piure de legume
2 cartofi
2 morcovi
2 bucati de pastarnac
25 g unt
2 linguri de smantana
Se fierb cartofii, morcovii si pastarnacul dupa care se paseaza, adaugand untul. La sfarsit se adauga smantana si se omogenizaza.
Pofta Buna!
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii