Friptura de strut cu portocale, coriandru si dulceata de coacaze

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

4 Steakuri de strut
1 lingura de ulei de masline
1 pahar de vin rosu
1 portocala, rasa si stoarsa
1 lingura de dulceata de coacaze
Frunze de coriandru pentru ornare
Sare si piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Incalziti un pic uleiul intr-o tigaie. Prajiti fripturile de strut de doua ori pe fiecare parte, nu mai mult de 4 min pe fiecare parte. Scoateti carnea si lasati tigaia calda, turnati apoi vinul, sucul de portocala, coaja de portocala, frunzele de coriandru si dulceata de coacaze. Fierbeti pana cand sosul devine consistent. Se adauga sare si piper dupa gust.
La friptura se adauga sosul preparat, se orneaza cu frunze de coriandru si se serveste cu garnitura de piuree de legume.

Sugestie de garnitura Piure de legume
2 cartofi
2 morcovi
2 bucati de pastarnac
25 g unt
2 linguri de smantana

Se fierb cartofii, morcovii si pastarnacul dupa care se paseaza, adaugand untul. La sfarsit se adauga smantana si se omogenizaza.

Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Friptura de strut cu portocale, coriandru si dulceata de coacaze" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Friptura de strut cu portocale, coriandru si dulceata de ...