Incalziti un pic uleiul intr-o tigaie. Prajiti fripturile de strut de doua ori pe fiecare parte, nu mai mult de 4 min pe fiecare parte. Scoateti carnea si lasati tigaia calda, turnati apoi vinul, sucul de portocala, coaja de portocala, frunzele de coriandru si dulceata de coacaze. Fierbeti pana cand sosul devine consistent. Se adauga sare si piper dupa gust.
La friptura se adauga sosul preparat, se orneaza cu frunze de coriandru si se serveste cu garnitura de piuree de legume.
Sugestie de garnitura Piure de legume
2 cartofi
2 morcovi
2 bucati de pastarnac
25 g unt
2 linguri de smantana
Se fierb cartofii, morcovii si pastarnacul dupa care se paseaza, adaugand untul. La sfarsit se adauga smantana si se omogenizaza.
Pofta Buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii