Spalam carnea si o lasam la scurs. Condimentam cu sare si piper proaspat macinat.
Preparam urmatorul amestec - usturoiul zdrobit, vinul, cimbrul, mustarul, uleiul, piperul boabe si frunzele de dafin le amestecam bine si apoi turnam totul peste bucata de carne.
Acoperim vasul in care am pus carnea cu folie si dam la frigider, de seara, pana a doua zi dimineata.
Asezam carnea intr-o tava, turnam marinada peste ea, acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor. Tinem pana cand carnea este bine patrunsa .
Scoatem tava din cuptor, ungem carnea cu miere pe deasupra si acoperim cu amestecul de fistic si caju macinat.
Dam la cuptor si mai tinem circa 20 min. Scoatem tava din cuptor, feliem si pofta buna!
O alta reteta light and easy to do. Graten de broccoli si conopida, cu verdeturi si un topping de branzeturi si pesmet, ceea...
Graten de broccoli si conopidaCe spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii