Ficatul de porc care urmeaza sa fie prajit nu trebuie spalat. El se tine timp de 15 min in lapte, cat sa-l acopere, apoi se usuca bine cu un servet absorbant.
Se taie in bucati de aceeasi grosime pentru ca la prajit sa se faca deodata. Se presara cu piper si se trece prin faina, apoi se prajeste in grasimea bine incinsa, cate 5- 10 min pe fiecare parte. Cand se intoarce nu trebuie intepat cu furculita, ca sa nu se scurga zeama din interior. Ficatul prajit prea tare isi pierde gustul. Cu cat se tine mai mult pe foc, cu atat devine mai tare si mai putin gustos.
Se sareaza abia la sfarsit, sau cel mai bine, cand se consuma. Se serveste imediat, pe platou sau farfurie incalzita, simplu sau cu garnitura de legume, orez, cartofi, etc.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaE destul de greu de preparat aceasta reteta daca nu aveti ingredientele necesare , specifice din Portugalia. E inca una din...
Cod Bacalhau cu Alheira si Grelos la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii