Ficatul de porc care urmeaza sa fie prajit nu trebuie spalat. El se tine timp de 15 min in lapte, cat sa-l acopere, apoi se usuca bine cu un servet absorbant.
Se taie in bucati de aceeasi grosime pentru ca la prajit sa se faca deodata. Se presara cu piper si se trece prin faina, apoi se prajeste in grasimea bine incinsa, cate 5- 10 min pe fiecare parte. Cand se intoarce nu trebuie intepat cu furculita, ca sa nu se scurga zeama din interior. Ficatul prajit prea tare isi pierde gustul. Cu cat se tine mai mult pe foc, cu atat devine mai tare si mai putin gustos.
Se sareaza abia la sfarsit, sau cel mai bine, cand se consuma. Se serveste imediat, pe platou sau farfurie incalzita, simplu sau cu garnitura de legume, orez, cartofi, etc.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii