Untul se topeste in tigaie, se pune cotleta sa se coloreze pe ambele parti cam 3 min. Pregatim un vas pentru cuptor asezam o foaie de aluminium si scoatem cotletele. Acoperim cu aluminiu si dam la cuptor la cam 100A° C.
Intre timp in untul din tigaie se rastoarna ceapa taiata marunt, se adauga lingurile de mustar, amestecam bine sa prindem sucurile ramase de la carne si punem vinul rosu. Saram, piperam. Lasam pe foc pana cand sosul devine onctuos si scade cam la jumatate. Retragem carnea din cuptor, o punem in sos varsam sucurile lasate de carne peste, amestecam usurel.
Servim langa cartofi prajiti si legume
Pofta buna
Merdenchi este o peltea de must alb, fiarta pana se leaga ca un sirop gros. Eu am folosit si la la alta reteta si sunt pur si...
Crumble cu fructe de padure si merdenchi (fara zahar)Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii