Cotleta Locotenentului Gerber

Postat pe: 27-09-2010
(6)

Ingrediente

1 cotleta de vita sau antricot ( 500g)
100g de unt
2-3 linguri de mustar
2 cepe
2 cani de vin rosu
cantitatile depind de numarul de persoane

Mod de preparare

Untul se topeste in tigaie, se pune cotleta sa se coloreze pe ambele parti cam 3 min. Pregatim un vas pentru cuptor asezam o foaie de aluminium si scoatem cotletele. Acoperim cu aluminiu si dam la cuptor la cam 100A C.

Intre timp in untul din tigaie se rastoarna ceapa taiata marunt, se adauga lingurile de mustar, amestecam bine sa prindem sucurile ramase de la carne si punem vinul rosu. Saram, piperam. Lasam pe foc pana cand sosul devine onctuos si scade cam la jumatate. Retragem carnea din cuptor, o punem in sos varsam sucurile lasate de carne peste, amestecam usurel.

Servim langa cartofi prajiti si legume
Pofta buna


Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Cotleta Locotenentului Gerber" nu uita sa ii faci un review.

Alte rețete de la yafa

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cotleta Locotenentului Gerber