Untul se topeste in tigaie, se pune cotleta sa se coloreze pe ambele parti cam 3 min. Pregatim un vas pentru cuptor asezam o foaie de aluminium si scoatem cotletele. Acoperim cu aluminiu si dam la cuptor la cam 100A° C.
Intre timp in untul din tigaie se rastoarna ceapa taiata marunt, se adauga lingurile de mustar, amestecam bine sa prindem sucurile ramase de la carne si punem vinul rosu. Saram, piperam. Lasam pe foc pana cand sosul devine onctuos si scade cam la jumatate. Retragem carnea din cuptor, o punem in sos varsam sucurile lasate de carne peste, amestecam usurel.
Servim langa cartofi prajiti si legume
Pofta buna
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii