Untul se topeste in tigaie, se pune cotleta sa se coloreze pe ambele parti cam 3 min. Pregatim un vas pentru cuptor asezam o foaie de aluminium si scoatem cotletele. Acoperim cu aluminiu si dam la cuptor la cam 100A° C.
Intre timp in untul din tigaie se rastoarna ceapa taiata marunt, se adauga lingurile de mustar, amestecam bine sa prindem sucurile ramase de la carne si punem vinul rosu. Saram, piperam. Lasam pe foc pana cand sosul devine onctuos si scade cam la jumatate. Retragem carnea din cuptor, o punem in sos varsam sucurile lasate de carne peste, amestecam usurel.
Servim langa cartofi prajiti si legume
Pofta buna
Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioaseTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.Am facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii