Frecati coastele bine cu sare si piper. Puneti coastele direct pe polita. Reglati temperatura la 205 grade c.
 Frigeti conform duratelor de mai jos, dupa gustul dvs. Cand coastele sunt gata, opriti caldura si lasati-le in cuptor timp de 10 min, inainte de a le felia. 
Timp preparare: 
 in sange – 1 ora si 30 min
 medii – 1 ora si 40 min
 bine facute – 1 ora si 50 min
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen
(sursa: Iuliajewel)

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii