Bateti putin bucatile de carne si condimentati cu sare si piper.
Ungeti pe ambele fete cu amestecul de miere si mustar. Dati la rece pentru cel putin 1 ora.
Asezati intr-un vas termorezistent, presarati cu cimbru, busuioc si usturoi.
Stropiti cu ulei si turnati berea in vas.
Dati la cuptorul incins pentru 20 min, la 200 grade, acoperit cu folie de aluminiu.
Scoateti folia si lasati si lasati in continuare la cuptor, sa se rumeneasca pe ambele parti, pana ce carnea este facuta si sosul scazut si ingrosat putin.
Serviti cat este cald, portionand in farfurie carne si sos, alaturand, dupa preferinta, o garnitura si / sau salata ori muratura.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaDemult am vrut sa-l fac, saptamana aceasta am avut si ocazia potrivita! E un tort racoros, ca o inghetata, s-a topit practic...
Tort diplomat cu zmeura si ananasMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii