Ceafa de Porc Aromata, cu Bere, la Cuptor

Postat pe: 13-03-2012
(3)

Ingrediente

1 lingura mustar Dijon sau alt mustar mai picant
1 lingurita miere
3 buc ceafa de porc cu sau fara os
1 lingurita cimbru proaspat sau ½ lingurita cimbru uscat
1/2 lingurita busuioc uscat
1 cesca bere (250 ml)
5 linguri ulei de masline
2- 3 catei de usturoi, tocati marunt
sare
piper

Mod de preparare

Bateti putin bucatile de carne si condimentati cu sare si piper.
Ungeti pe ambele fete cu amestecul de miere si mustar. Dati la rece pentru cel putin 1 ora.
Asezati intr-un vas termorezistent, presarati cu cimbru, busuioc si usturoi.

Stropiti cu ulei si turnati berea in vas.
Dati la cuptorul incins pentru 20 min, la 200 grade, acoperit cu folie de aluminiu.
Scoateti folia si lasati si lasati in continuare la cuptor, sa se rumeneasca pe ambele parti, pana ce carnea este facuta si sosul scazut si ingrosat putin.

Serviti cat este cald, portionand in farfurie carne si sos, alaturand, dupa preferinta, o garnitura si / sau salata ori muratura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ceafa de Porc Aromata, cu Bere, la Cuptor" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

fydo
•  14.10.2013 16:02:57

Spunetimi si mie va rog o garnitura potrivita pentru reteta aceasta.Va multumesc!

lucia_bp
•  21.05.2012 16:41:02

Astept impresiile tale, Emi73.

emi73
•  20.05.2012 08:58:19

arata bine o voi face si eu azi

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ceafa de Porc Aromata, cu Bere, la Cuptor