Carnati Umpluti la Gratar

Complexitate
redusa
Carnati Umpluti la Gratar

Ingrediente

  • 4 bucati carnaciori afumati mai grosi si mai lungi (carnaciorii Trandafiri)
  • 100 gr cascaval
  • 2 linguri mustar iute (sau dulce)
  • 2 linguri ketchup
  • 1 ceapa mica
  • felii de slanina taiata subtire

Mod de preparare

Ceapa se curata, se taie marunt si se caleste pe un pic de ulei.

Cascavalul il taiem pe lungime tip bastonase. Carnatii ii crestam pe lungime in asa fel sa nu ii strapungem.

Ungem crestatura cu mustar, adaugam putina ceapa prajita iar deasupra cepei punem fasiile de cascaval si deasupra punem ketchup si daca mai incape mai punem restul de ceapa prajita.

Invelim deschizatura cu fasiile de slanina afumata si le prindem cu scobitori.

Prajim carnatii la gratar aproximativ 10 minute intorcandu-i de mai multe ori pana slanina e prajita si cascavalul incepe sa se topeasca.

Carnaciorii astfel prajiti se pot servi in bagheta asemeni unui hot- dog sau individual cu un surplus de mustar.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete
Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume
Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu
Cele mai apreciate rețete
Salata de iarna asortata
1
Conserve, muraturi

Salata de iarna asortata

Salata de iarna asortata
Prajitura cu foi si gem de prune
2
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Reţetă de preparare a papanaşilor
3
Romania

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor
Salata de legume pentru iarna
4
Romania

Salata de legume pentru iarna

Salata de legume pentru iarna
salata de gogonele pentru iarna
5
Romania

salata de gogonele pentru iarna

salata de gogonele pentru iarna