Carnati Umpluti la Gratar

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

4 bucati carnaciori afumati mai grosi si mai lungi (carnaciorii Trandafiri)
100 gr cascaval
2 linguri mustar iute (sau dulce)
2 linguri ketchup
1 ceapa mica
felii de slanina taiata subtire

Mod de preparare

Ceapa se curata, se taie marunt si se caleste pe un pic de ulei.

Cascavalul il taiem pe lungime tip bastonase. Carnatii ii crestam pe lungime in asa fel sa nu ii strapungem.

Ungem crestatura cu mustar, adaugam putina ceapa prajita iar deasupra cepei punem fasiile de cascaval si deasupra punem ketchup si daca mai incape mai punem restul de ceapa prajita.

Invelim deschizatura cu fasiile de slanina afumata si le prindem cu scobitori.

Prajim carnatii la gratar aproximativ 10 minute intorcandu-i de mai multe ori pana slanina e prajita si cascavalul incepe sa se topeasca.

Carnaciorii astfel prajiti se pot servi in bagheta asemeni unui hot- dog sau individual cu un surplus de mustar.


Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Carnati Umpluti la Gratar" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

chira
•  26.05.2010 09:21:21

leila ai niste retete extraordinare!nu este vreuna sa nu o fi salvat!FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!te pup

nicoleta15
•  13.01.2010 17:21:15

vreo 2 carnati as manca si eu dar nu ma lasa colesterolul...............f. apetisant

lucia_bp
•  10.06.2009 17:33:57

Nemaipomeniti de bune !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Carnati Umpluti la Gratar