Ceapa se curata, se taie marunt si se caleste pe un pic de ulei.
Cascavalul il taiem pe lungime tip bastonase. Carnatii ii crestam pe lungime in asa fel sa nu ii strapungem.
Ungem crestatura cu mustar, adaugam putina ceapa prajita iar deasupra cepei punem fasiile de cascaval si deasupra punem ketchup si daca mai incape mai punem restul de ceapa prajita.
Invelim deschizatura cu fasiile de slanina afumata si le prindem cu scobitori.
Prajim carnatii la gratar aproximativ 10 minute intorcandu-i de mai multe ori pana slanina e prajita si cascavalul incepe sa se topeasca.
Carnaciorii astfel prajiti se pot servi in bagheta asemeni unui hot- dog sau individual cu un surplus de mustar.
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii