1. Intai preincalzeste cuptorul la 180°c si pregateste tava ungand-o cu unt.
2. Intr-un bol curat si uscat, pune faina, praful de copt, cacaua si sarea. Amesteca.
3. In alt bol, bate ouale cu zaharul, romul si zaharul vanilat. Apoi adauga untul topit, laptele si apoi ingredientele uscate de mai sus. Mixeaza totul intai la o treapta mica sau foloseste o paleta cu care sa amesteci, apoi foloseste mixerul pentru cca. 5 minute
4. Toarna toata mixtura in vasul deja pregatit (eu folosesc o forma rotunda cu fund detasabil de 23cm diametru) si arunc-o in cuptor pt 10 minute.
5. Dupa ce au trecut cele 10 minute, scoate prajitura si pune-i deasupra bucatele de ciocolata si fructele de padure, apoi arunc-o inapoi in cuptor pentru inca 30 minute.
6. Se serveste rece langa o cafea sau o cupa de inghetata de vanilie.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza In mai putin de jumatate de ora ai pus pe masa o ciorbita de post si gustoasa si aratoasa . Eum-am folosit de legumele...
Ciorba cu verzisoare de BruxellesAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii