1. Intai preincalzeste cuptorul la 180°c si pregateste tava ungand-o cu unt.
2. Intr-un bol curat si uscat, pune faina, praful de copt, cacaua si sarea. Amesteca.
3. In alt bol, bate ouale cu zaharul, romul si zaharul vanilat. Apoi adauga untul topit, laptele si apoi ingredientele uscate de mai sus. Mixeaza totul intai la o treapta mica sau foloseste o paleta cu care sa amesteci, apoi foloseste mixerul pentru cca. 5 minute
4. Toarna toata mixtura in vasul deja pregatit (eu folosesc o forma rotunda cu fund detasabil de 23cm diametru) si arunc-o in cuptor pt 10 minute.
5. Dupa ce au trecut cele 10 minute, scoate prajitura si pune-i deasupra bucatele de ciocolata si fructele de padure, apoi arunc-o inapoi in cuptor pentru inca 30 minute.
6. Se serveste rece langa o cafea sau o cupa de inghetata de vanilie.
Pff, de vreo 3 ani am în plan acest desert minunat, teoretic simplu, de când l-am savurat la un restaurant de pe...
Desert Cusma lui GugutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii