Se incalzeste aparatul de waffles.
Se bat ouale intr-un vas ceva mai mare, se adauga apoi iaurtul si laptele. Se amesteca bine.
Faina se amesteca cu zaharul, praful de copt, bicarbonatul si sarea si apoi, treptat se adauga peste oua amestecand intruna. La urma se adauga si untul topit.
Se pune cate o jumatate de polonic de amestec la fiecare forma de waffle si se coc conform instructiunilor aparatului.
Se serrvesc dupa dorinta, cu sirop de artar, frisca si fructe, sos de cciocolata si zmeura, etc.
In cazul in care nu se consuma toate waffles-urile, se pot pastra la congelator pana la 3 luni.
Pentru cei cu intoleranta la lactoza se foloseste lapte de soia, migdale, coconut, in locul iaurtului normal se poate pune iaurt de soia cu gust de vanilie si in locul untului, se foloseste unt fara lactoza sau margarina vegetala

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii