Faina si praful de copt se amesteca impreuna, plus mirodeniile. Intr-o cratita se topeste zaharul cu mierea si faina pana se omgenizeaza. Dupa ce s-a racit turnati peste faina. Amestecati oul si lamaie.
Framantati pe planseta (eu am pus la robot) cu faina si intindeti o foaie de 1cm grosime (neaparat 1cm altfel se usuca dupa copt si e prea tare). Se taie cu diferite forme. La noi au fost chair acei ginger bread men, ca de gura lui fii-meu cel mic le-am facut de fapt.
Se coace la 180C 10-12 minute, eu le-am copt 15 minute, pt ca e electric cuptorul.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii