Trufe

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Trufe

Ingrediente

  • -200 g de ciocolata de post (varianta amaruie cea care are doar unt de cacao)
  • -70 g margarina vegetala
  • -1 lg de apa
  • -2 lg whisky
  • -cacao
  • eu am pus optional 5-6 lg de frisca batuta vegetala care mi-a ramas de la alta prajitura
  • iar eu whisky-ul l-am scos pentru ca am facut pentru copii
  • desi cred ca 1 lg nu avea nimic

Mod de preparare

Topim pe aburi ciocolata impreuna cu margarina si apa, amestecand cotinuu pana se formeaza o masa uniforma. Dupa ce s-a racit o introducem in congelator cam 30 min pana se intaresre de tot. O urmariti sa nu inghete.

Formam trufele si le dam prin cacao.
Pana in momentul serviri se pasteaza in frigider.
Sper sa va placa!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa