Trufe

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Trufe

Ingrediente

  • 1 galbenus ou
  • 250 gr zahar pudra
  • 250 gr unt
  • esenta de rom
  • cacao

Mod de preparare

Se freaca galbenusul cu zaharul pudra; se pune o lingurita de esenta de rom, apoi untul si 2 lingurite de cacao. Se freaca pana cand se ajunge la omogenitate.
Apoi se formeaza bomboane rotunde cu lingurita si se tavalesc prin cacao. Se aseaza pe farfurie ori pe hartie speciala de bomboane.
Sunt foarte ducli si se servesc cu apa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa