Ingrediente

1 galbenus ou
250 gr zahar pudra
250 gr unt
esenta de rom
cacao

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Se freaca galbenusul cu zaharul pudra; se pune o lingurita de esenta de rom, apoi untul si 2 lingurite de cacao. Se freaca pana cand se ajunge la omogenitate.
Apoi se formeaza bomboane rotunde cu lingurita si se tavalesc prin cacao. Se aseaza pe farfurie ori pe hartie speciala de bomboane.
Sunt foarte ducli si se servesc cu apa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Trufe" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

biaskitchen
•  12.12.2012 22:49:39

Incercati sa folositi rom in loc de esenta si unt clarificat in loc de unt obisnuit.Trufele vor avea o aroma deosebita

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Trufe