Se freaca galbenusul cu zaharul pudra; se pune o lingurita de esenta de rom, apoi untul si 2 lingurite de cacao. Se freaca pana cand se ajunge la omogenitate.
Apoi se formeaza bomboane rotunde cu lingurita si se tavalesc prin cacao. Se aseaza pe farfurie ori pe hartie speciala de bomboane.
Sunt foarte ducli si se servesc cu apa.
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii