Din ingredientele blatului se face o coca care se tine o jumatate de ora in frigider, apoi se intinde intr-o tava tapetata cu hirtie, se unge coca cu gem de caise, un strat subtire. Tava trebuie sa fie mai mare pentru ca prajitura sa iasa subtire, se coace ca o prajitura, dar se serveste sub forma de fursecuri.
Glazura de nuca:
Untul, zaharul si vanilia se topesc la foc potrivit, cind s-a topit zaharul se adauga nucile si se toarna pe deasupra, se intinde cu lingura. Se coace 25-30 de minute in cuptorul incins la 160 de grade.
Se taie in tava, inca calda, in triunghiuri cu latura de 5 cm, laturile ascutite ale triunghiurilor se scufunda in glazura de ciocolata.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii