Bobocii se spala sub jet de apa, se scutura putin de apa, in asa fel incat sa ramana atata apa cat este nevoie pentru ca faina si pesmetul, amestecate si cu putina apa, sa faca un aluat gros care sa se lipeasca de petalele de trandafir.
Daca bobocul are petale mari, laterale, acestea se desprind, se dau separat prin aluatul de pane si se prajesc in ulei incins.
Se servesc bobocii pane pe farfurie, punand intre ei si petale de trandafir proaspete. Se pudreaza discret cu zahar pudra. Este atat un desert delicios de Sfantul Valentin, cat si o garnitura eleganta pe langa orice friptura. Alaturi de aceasta delicatesa servim o dulceata de afine si apa cu gheata.
Ciorba de ciolan afumat este o delicioasa si aromata specialitate culinara, indragita in bucataria traditionala romaneasca....
Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromataCiorba de ciolan afumat este o delicioasa si aromata specialitate culinara, indragita in bucataria traditionala romaneasca....
Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromataVa prezint prajitura din care gusti o bucatica si mananci apoi pe nerasuflate toata tava....cu aluatul...
Prajitura cu branza dulce si stafideRulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii