Bobocii se spala sub jet de apa, se scutura putin de apa, in asa fel incat sa ramana atata apa cat este nevoie pentru ca faina si pesmetul, amestecate si cu putina apa, sa faca un aluat gros care sa se lipeasca de petalele de trandafir.
Daca bobocul are petale mari, laterale, acestea se desprind, se dau separat prin aluatul de pane si se prajesc in ulei incins.
Se servesc bobocii pane pe farfurie, punand intre ei si petale de trandafir proaspete. Se pudreaza discret cu zahar pudra. Este atat un desert delicios de Sfantul Valentin, cat si o garnitura eleganta pe langa orice friptura. Alaturi de aceasta delicatesa servim o dulceata de afine si apa cu gheata.
Un pranz delicios, preparat cu paste romanesti Hutton.
Spaghete bolognese- reteta videoDulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
Comentarii