Trandafirasi (de Post)

Complexitate
redusa
Trandafirasi (de Post)

Ingrediente

  • 200gr cartofi piure
  • 200gr zahar
  • 200 gr margarina
  • 400gr faina
  • o lingurita bicarbonat sodiu stins cu zeama lamaie
  • un praf sare
  • coaja rasa de la o lamaie

Mod de preparare

Se face un aluat din aceste ingrediente, se lasa la rece circa 1 ora apoi se fac trandafirasii, am facut o poza din timpul prepararii, nu prea a iesit bine caci le-am facut seara la lumina slaba, sper ca o sa intelegeti metoda.

Am taiat patrate din foaia de aluat, le-am taiat la colturi putin, in mijloc am pus umplutura, in cazul meu gem cu nuci macinate si apoi am inceput sa adun spre mijloc fiecare parte., se coc la foc moderat si se pudreaza cu zahar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)