Se prepara budincile (conform instructiunilor de pe plic), in vase separate, apoi adugam si untul/margarina, omogenizam bine.
Vom avea trei creme diferit colorate:
- crema de ciocolata, in care vom adauga biscuitii de vanilie,
- crema de capsuni, in care vom adauga biscuitii de cacao,
- crema de vanilie, in care vom pune nuca de cocos.
Umezim un vas si turnam straturi successive din cele trei creme, dam la rece 30min. , apoi rasturnam si decoram dupa preferinta, cu glazura sau frisca.
Se poate face si in vase mai mici, portii individulale
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii