Se prepara budincile (conform instructiunilor de pe plic), in vase separate, apoi adugam si untul/margarina, omogenizam bine.
Vom avea trei creme diferit colorate:
- crema de ciocolata, in care vom adauga biscuitii de vanilie,
- crema de capsuni, in care vom adauga biscuitii de cacao,
- crema de vanilie, in care vom pune nuca de cocos.
Umezim un vas si turnam straturi successive din cele trei creme, dam la rece 30min. , apoi rasturnam si decoram dupa preferinta, cu glazura sau frisca.
Se poate face si in vase mai mici, portii individulale
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoPrimele pariziene pe care le fac sunt cu brânză dulce, pentru că aceasta este umplutura care place mai mult, la modul...
Desert pariziene cu branza dulceCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii