Tortulete din budinci

Complexitate
redusa
Tortulete din budinci

Ingrediente

  • 900 ml lapte
  • 100 gr biscuiti cu vanilie sfaramati
  • 100 gr nuca de cocos
  • 100 gr biscuiti de cacao sfaramati
  • 150 gr unt sau margarina
  • 120 gr zahar
  • 1 plic budinca de ciocolata
  • 1 plic budinca de capsuni
  • 1 plic budinca de vanilie

Mod de preparare

Se prepara budincile (conform instructiunilor de pe plic), in vase separate, apoi adugam si untul/margarina, omogenizam bine.

Vom avea trei creme diferit colorate:
- crema de ciocolata, in care vom adauga biscuitii de vanilie,
- crema de capsuni, in care vom adauga biscuitii de cacao,
- crema de vanilie, in care vom pune nuca de cocos.

Umezim un vas si turnam straturi successive din cele trei creme, dam la rece 30min. , apoi rasturnam si decoram dupa preferinta, cu glazura sau frisca.

Se poate face si in vase mai mici, portii individulale

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
1
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Prajitura Kinder Bueno
2
Dulciuri

Prajitura Kinder Bueno

Aceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...

Prajitura Kinder Bueno
Napolitanele cu nuca, caramel si glazura de ciocolata
3
Dulciuri

Napolitanele cu nuca, caramel si glazura de ciocolata

Napolitanele cu nuca, caramel si glazura de ciocolata
Cornulete cu Nuca II
4
Dulciuri

Cornulete cu Nuca II

Cornulete cu Nuca II
Pasca cu aluat de cozonac
5
Dulciuri

Pasca cu aluat de cozonac

Pasca cu aluat de cozonac
Parteneri
Desert pariziene cu branza dulce
Bucataras.RO

Desert pariziene cu branza dulce

Primele pariziene pe care le fac sunt cu brânză dulce, pentru că aceasta este umplutura care place mai mult, la modul...

Desert pariziene cu branza dulce
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala