Torta Morbida di Ricotta

Postat pe: 17-02-2011
(0)

Ingrediente

300g faina
120 g zahar
100g margarina (burro)
1 plic drojdie (eu folosesc Pane di Angeli)
1 ou
1 lingurita scortisoara sau lamaie rasa
Pentru crema:
650 g ricotta
50 g zahar
1 ou
1 galbenus
50 g stafide
scortisoara

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:20min
Se pune faina intr-un castron cu zahar, oul, drojdia, scortisoara (sau lamaie rasa) si margarina. Se amesteca cu mainile pana cand se obtine un continut sfaramat.
Se lasa in frigider 30 de minute.

Intre timp se pune ricotta, ouale, zaharul, si putina scortisoara pana cand obtii un aluat omogen.

Adaugi stafidele (mai intai le inmoi in apa calda)

Pui in cuptor stratul cu multe sfaramaturi (briciole) pui crema si pe urma termini cu restul de aluat sfaramat ....

Se lasa pentru 40 de minute la 180 grade C
Se serveste rece ...

Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Torta Morbida di Ricotta" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Torta Morbida di Ricotta