Se pune faina intr-un castron cu zahar, oul, drojdia, scortisoara (sau lamaie rasa) si margarina. Se amesteca cu mainile pana cand se obtine un continut sfaramat.
Se lasa in frigider 30 de minute.
Intre timp se pune ricotta, ouale, zaharul, si putina scortisoara pana cand obtii un aluat omogen.
Adaugi stafidele (mai intai le inmoi in apa calda)
Pui in cuptor stratul cu multe sfaramaturi (briciole) pui crema si pe urma termini cu restul de aluat sfaramat ....
Se lasa pentru 40 de minute la 180 grade C
Se serveste rece ...
Pofta buna!!!
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii