Bate cu mixerul ouale cu zaharul, adauga ciocolata si margarina (topite impreuna intr-o craticioara), apoi faina si praful de copt. Unge o tava rotunda de crostata (diametru 28 cm) si da la cuptor pt. 20 min. La 170°.
Cand este gata, rastoarna pe un platou (partea de jos trebuie sa rezulte sus) si cu ajutorul unei farfurii de dimensiunea un pic mai mica decat torta fa presiune (in acest fel se creaza marginile tortei si crema nu iese afara).
Intre timp, topeste intr-o carticioara cele 2 tipuri de ciocolata cu frisca, iar cand s-au topit bine adauga si margarina. Amesteca pana se topeste si aceasta si lasa sa se raceasca putin. Ia blatul si toarna crema calduta, apoi lasa sa se inchege bine (eu o las de seara pana dimineata).
Decorati cu ciocolatele (eu am folosit ousoare de ciocolata taiate in doua pe lungime cam 12 bucati), iar in mijloc am decorat cu trandafirasi albi.
Placintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfectFursecuri cu migdale, un desert simplu și delicios, cu unt și migdale crocante. Perfecte pentru a fi savurate alături de o...
Fursecuri cu migdale - un desert simplu si deliciosSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaNe plac tocanitele de tot felul si incerc sa tot combin diferite ingrediente pentru a nu face mereu aceeasi reteta. Desi pana...
Tocanita de porc cu legumeDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii