Oul se freaca cu zaharul pina se face spuma. Se adauga laptele, mierea putin incalzita, ca sa fie mai lichida.
Untul trebuie pus pe baia de aburi pentru a fi mai omogen. Se adauga apoi in compozitie. Praful de copt se incorporeaza cu faina si se adauga la compozitie. Daca va pare aluatul moale mai adaugati putina faina.
Compozitia se toarna intr-o forma cu diametrul de 26cm, tapetata cu faina. Se coace la temperaturi de 180-200 grade C timp de 25-30 min.
Dupa ce s-a racit blatul, se taie pe orizontala, se unge cu frisca, se presara cu nuci. Deasupra se orneaza cu jumatati de nuci.
Torta se lasa la rece 3-4 ore, dupa care se serveste.
POFTA MARE! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Inainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii