Tort Tiramisu reţetă originală

Postat pe: 02-10-2015
(1)

Ingrediente

Tort Tiramisu reţetă originală
2 cutii de mascarpone de 250 g
1 pachet mare piscoturi(400 g)
400 ml frisca lichida
4 galbenusuri
6 linguri zahar pudra
2 plicuri zahar vanilat
2-3 linguri cacao neagra
300 ml cafea espresso indulcita
4 linguri lichior tiramisu

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min

Tort Tiramisu reţetă originală

Batem frisca lichida cu cele doua pliculete de zahar vanilat .
Galbenusurile le mixam cu zaharul pudra pana devin ca o crema.
In crema de galbenusuri incorporam frisca batuta, amestecand usor cu un tel sau cu mixerul la viteza mica.
Intr-o forma de tort cu inel detașabil (23cm), asezam la baza si pe margini pișcoturi insiropate in cafeaua amestecata cu lichiorul tiramisu. Punem jumatate din crema de mascarpone, inca un strat de pișcoturi insiropate și apoi restul de crema. Pudram cu cacao.
Dam la rece pentru 2- 3 ore. Pofta buna!

Un desert usor si rafinat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Tort Tiramisu reţetă originală" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

diana90elena
•  28.10.2015 11:01:23

Cand adaugi crema mascarpone?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tort Tiramisu reţetă originală