Tort `Teren Fotbal`

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

Blat:
10 oua
10 lg zahar
10 lg faina
Crema:
500 gr ciocolata amaruie
500 ml frisca
esenta de rom
Sirop:
250 gr zahar
350 ml apa
esenta de rom
Decor:
500 ml frisca

Mod de preparare

Din ingredientele de mai sus se face un blat obisnuit care se coace intr-o tava dreptunghiulara. Dupa ce s-a racit se taie in 3 foi se insiropeaza cu siropul fiert si racit si se umple cu crema preparata astfel: ciocolata rupta in bucati mici se pune in frisca lichida si se amesteca pe foc pana se topeste, dupa care se da la rece cam 3-4 ore. Dupa ce s-a racit bine se spumeaza cu mixerul si se aromatizeaza cu rom.

Tortul astfel umplut se decoreaza cu frisca dupa bunul plac
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Tort `Teren Fotbal`" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

LORY
•  20.09.2008 17:57:01

eli,mimi va multumesc mult de aprecieri....intradevar a fost foarte bun...iar pustiul incantat de decor :)

eli
•  28.08.2008 19:57:41

felicitari,e cat se poate de frumos si sunt convinsa ca e si apetisant

stoi_mimi
•  27.08.2008 23:59:47

Arata super acest tort,exprima originalitate ,sanatate creatoarei si la mai multe realizari

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tort `Teren Fotbal`