Tort `Teren Fotbal`

Complexitate
redusa
Tort `Teren Fotbal`

Ingrediente

  • Blat:
  • 10 oua
  • 10 lg zahar
  • 10 lg faina
  • Crema:
  • 500 gr ciocolata amaruie
  • 500 ml frisca
  • esenta de rom
  • Sirop:
  • 250 gr zahar
  • 350 ml apa
  • esenta de rom
  • Decor:
  • 500 ml frisca

Mod de preparare

Din ingredientele de mai sus se face un blat obisnuit care se coace intr-o tava dreptunghiulara. Dupa ce s-a racit se taie in 3 foi se insiropeaza cu siropul fiert si racit si se umple cu crema preparata astfel: ciocolata rupta in bucati mici se pune in frisca lichida si se amesteca pe foc pana se topeste, dupa care se da la rece cam 3-4 ore. Dupa ce s-a racit bine se spumeaza cu mixerul si se aromatizeaza cu rom.

Tortul astfel umplut se decoreaza cu frisca dupa bunul plac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate