Tort `Teren Fotbal`

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

Blat:
10 oua
10 lg zahar
10 lg faina
Crema:
500 gr ciocolata amaruie
500 ml frisca
esenta de rom
Sirop:
250 gr zahar
350 ml apa
esenta de rom
Decor:
500 ml frisca

Mod de preparare

Din ingredientele de mai sus se face un blat obisnuit care se coace intr-o tava dreptunghiulara. Dupa ce s-a racit se taie in 3 foi se insiropeaza cu siropul fiert si racit si se umple cu crema preparata astfel: ciocolata rupta in bucati mici se pune in frisca lichida si se amesteca pe foc pana se topeste, dupa care se da la rece cam 3-4 ore. Dupa ce s-a racit bine se spumeaza cu mixerul si se aromatizeaza cu rom.

Tortul astfel umplut se decoreaza cu frisca dupa bunul plac
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tort `Teren Fotbal`" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

LORY
•  20.09.2008 17:57:01

eli,mimi va multumesc mult de aprecieri....intradevar a fost foarte bun...iar pustiul incantat de decor :)

eli
•  28.08.2008 19:57:41

felicitari,e cat se poate de frumos si sunt convinsa ca e si apetisant

stoi_mimi
•  27.08.2008 23:59:47

Arata super acest tort,exprima originalitate ,sanatate creatoarei si la mai multe realizari

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tort `Teren Fotbal`