Deci, daca avem blatul la congelator, vom avea un tort si simplu si ultra rapid si bun.
Daca nu avem, atunci pregatim un blat dupa preferinta,.
Se lasa la decongelat blatul si intre timp de prepara cremele si se curata de codite si impuritati, capsunile, dupa care se feliaza.
Citim cu atentie instructiunile de pe cutia de budinca si in locul laptelui pe care trebuie sa il folosim punem laptele de frisca. Cantitatea pe care trebuie sa o folosim trebuie sa fie cam cu 50-60 ml mai putin decat scrie pe cutie.
Urmam intocmai instructiunile mai departe si cand avem crema gata o punem deoarte.
Blatul decongelat, il taiem in trei felii si incepem sa umplem. Peste prima felie de blat punem un strat mai grosut de mousse de ciocolata si asezam si capsunile deasupra, punem a doua felie si umplem cu cea de a doua crema pe care am ales-o. Punem a treia felie de tort si apasam putintel cu palmile ca sa se aseze bine tortul si fructele.
Crema ramasa se pune in posul cu dui si de decoreaza cu trandafiri din crema pe deasupra.
Se pune la frigider si se serveste rece
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii