Tort Simplu

Postat pe: 07-06-2012
(0)

Ingrediente

1 blat gata copt (eu am avut cu mac)
2 budinci la rece de vanilie
capsuni
creamcheese sau ce va place
2 cutii de mousse de ciocolata (la rece)
300 =400 gr capsuni
lapte de frisca dupa indicatile de pe cutii

Mod de preparare

Deci, daca avem blatul la congelator, vom avea un tort si simplu si ultra rapid si bun.
Daca nu avem, atunci pregatim un blat dupa preferinta,.
Se lasa la decongelat blatul si intre timp de prepara cremele si se curata de codite si impuritati, capsunile, dupa care se feliaza.

Citim cu atentie instructiunile de pe cutia de budinca si in locul laptelui pe care trebuie sa il folosim punem laptele de frisca. Cantitatea pe care trebuie sa o folosim trebuie sa fie cam cu 50-60 ml mai putin decat scrie pe cutie.

Urmam intocmai instructiunile mai departe si cand avem crema gata o punem deoarte.

Blatul decongelat, il taiem in trei felii si incepem sa umplem. Peste prima felie de blat punem un strat mai grosut de mousse de ciocolata si asezam si capsunile deasupra, punem a doua felie si umplem cu cea de a doua crema pe care am ales-o. Punem a treia felie de tort si apasam putintel cu palmile ca sa se aseze bine tortul si fructele.

Crema ramasa se pune in posul cu dui si de decoreaza cu trandafiri din crema pe deasupra.
Se pune la frigider si se serveste rece
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tort Simplu" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tort Simplu