Toate ingredientele de la blat (in afara de cacao sau nutella) se amesteca, mai intii cele umede si dupa aia cele uscate. Jumatate din compozitie se toarna intr-o forma de tort (pe care am tapetat-o).
Cealalta jumatate se amesteca cu doua linguri de cacao sau cu Nutella. Si aceasta se toarna in forma peste prima compozitie. Visinele din compot se scurg bine de zeama si se imprastie pe suprafata compozitiei. Se da la cuptor 45 de minutela 175 de grade. Se lasa la racit.
Crema:
Frisca se amesteca cu brinza pe care am frecat-o cu zaharul(in functie si de cit va place de dulce) si cu vanilia. se unge blatul de tort cu crema obtinuta.
Glazura:
Se prepara din pliculetul de gelatina, zahar si siropul de la visinele scurse, si dupa indicatile scrise pe pliculet. Se toarna glazura rosie pe deasupra cremei. Se decoreaza cu bombonele Smarties.
E un tort ideal pentru copii.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii