Toate ingredientele de la blat (in afara de cacao sau nutella) se amesteca, mai intii cele umede si dupa aia cele uscate. Jumatate din compozitie se toarna intr-o forma de tort (pe care am tapetat-o).
Cealalta jumatate se amesteca cu doua linguri de cacao sau cu Nutella. Si aceasta se toarna in forma peste prima compozitie. Visinele din compot se scurg bine de zeama si se imprastie pe suprafata compozitiei. Se da la cuptor 45 de minutela 175 de grade. Se lasa la racit.
Crema:
Frisca se amesteca cu brinza pe care am frecat-o cu zaharul(in functie si de cit va place de dulce) si cu vanilia. se unge blatul de tort cu crema obtinuta.
Glazura:
Se prepara din pliculetul de gelatina, zahar si siropul de la visinele scurse, si dupa indicatile scrise pe pliculet. Se toarna glazura rosie pe deasupra cremei. Se decoreaza cu bombonele Smarties.
E un tort ideal pentru copii.
M-am gandit sa-ti pregatesc inca o reteta care are sute de versiuni si care totodata starneste competitia in pescarii de...
Saramura de peste in stil vietnamezInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - Simit
Comentarii