Tort Rapid Diplomat

Postat pe: 20-06-2008
(2)

Ingrediente

1 kg frisca vegetala
8 oua
1 pachetel de stafide
2 pliculete de gelatina
2 vanili
fructe
4 linguri de zahar si o cana de zahar
4 -5 linguri de faina
esenta de rom

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se face un blat din 4albuse batute se adauga 4 linguri de zahar, 4 galbenuse, 4-5 linguri de faina si se coace intr-o tava rotunda care se desprinde fundul, dupa racit se taie in doua. Se puna gelatina la inmuiat aprox. 60 ml. apa potrivit de rece, 4 oua intregi se amesteca cu 1 cana de zahar se pune pe soba la foc mic intr-un vas care nu se prinde, dupa ce s-a amestecat zaharul se adauga gelatina si atentie se incalzeste pana la primul clocot, se i-a de pe foc se adauga stafidele si praful de vanili.

Se bate 3/4 din frisca se adauga compozitia cu gelatina peste frisca si fructe taiate cubulete, esenta de rom. In forma care am copt blatul se aseaza o parte din blat peste care se aseaza frisca, peste frisca se pune partea a doua din blat si se da la rece aprox. 4 ore.

Se bate restul de frisca si se orneaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tort Rapid Diplomat" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
oua

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

minerva
•  07.03.2010 11:42:39

regret ca nu la incercat nimenea.

minerva
•  23.06.2008 08:50:37

pacat ca nu pot sa fotografiez

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tort Rapid Diplomat