Tort Mozaic

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

Blat:
6 oua
6lg zahar
6lg faina
Crema 1:
300gr finetti
Crema 2:
300 ml frisca
3 lg dulceata de visine
Sirop:
sirop de visine 500ml
Decor:
200 ml frisca
ciocolata alba

Mod de preparare

Se prepara un blat obisnuit din ingredientele de mai sus care se taie in 3 foi dupa ce s-a racit. Prima foaie se insiropeaza si se adauga un strat de finetti apoi a doua foaie si ia se insiropeaza peste care se pune frisca batuta in care am adaugat dulceata. ;

La final se pune si ultima foaie pe care o insiropam, iar tortul se imbraca intr-un strat subtire de finetti. Se decoreaza cu fisca dupa indemanarea fiecaruia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tort Mozaic" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

mioara31
•  25.07.2012 14:29:25

arata de nota 100 .:):)

stefy
•  21.02.2009 21:49:51

pe gustul nostru...si cu visine,perfect,pacat ca visine numai avem

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tort Mozaic