Tort Mozaic

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

Blat:
6 oua
6lg zahar
6lg faina
Crema 1:
300gr finetti
Crema 2:
300 ml frisca
3 lg dulceata de visine
Sirop:
sirop de visine 500ml
Decor:
200 ml frisca
ciocolata alba

Mod de preparare

Se prepara un blat obisnuit din ingredientele de mai sus care se taie in 3 foi dupa ce s-a racit. Prima foaie se insiropeaza si se adauga un strat de finetti apoi a doua foaie si ia se insiropeaza peste care se pune frisca batuta in care am adaugat dulceata. ;

La final se pune si ultima foaie pe care o insiropam, iar tortul se imbraca intr-un strat subtire de finetti. Se decoreaza cu fisca dupa indemanarea fiecaruia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tort Mozaic" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

mioara31
•  25.07.2012 14:29:25

arata de nota 100 .:):)

stefy
•  21.02.2009 21:49:51

pe gustul nostru...si cu visine,perfect,pacat ca visine numai avem

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tort Mozaic