Se prepara un blat obisnuit din ingredientele de mai sus care se taie in 3 foi dupa ce s-a racit. Prima foaie se insiropeaza si se adauga un strat de finetti apoi a doua foaie si ia se insiropeaza peste care se pune frisca batuta in care am adaugat dulceata. ;
La final se pune si ultima foaie pe care o insiropam, iar tortul se imbraca intr-un strat subtire de finetti. Se decoreaza cu fisca dupa indemanarea fiecaruia.
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii