Se pun in robot toate ingredientele pentru blat, iar dupa ce a rezultat o compozitie lipicioasa, se rastoarna in forma de tort cu diametrul de 18 cm, se preseaza bine cu fundul unui pahar, iar dupa ce s-a fixat perfect, se lasa tava la congelator 10 min.
Pentru crema, se scurg alunele bine de apa, se pun in blender, se adauga restul ingredientelor fara capsuni si se mixeaza pana rezulta o crema fina.
Se rastoarna crema intr-un bol, se amesteca usor cu capsunile taiate, se rastoarna in forma peste blat, se niveleaza si se lasa la congelator 3 h.
Pentru glazura:
Intr-un bol se amesteca bine cu telul toate ingredientele, se scoate tortul din congelator, se scoate din forma si se pune pe un platou, se toarna deasupra lasand sa se scurga pe margini, glazura, se presara deasupra nuca de cocos si se orneaza cu felii de capsune.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii