Am facut din piscoturi de sampanie, sirop caramel si crema pasticiera un tort, iar deasupra ciocolata si stafide, foarte rapid.
Crema pasticiera:
se amesteca galbenusurile cu laptele, sarea, zaharul si faina intr-un vas, se pune pe fac amestecandu-se continu pana se ingroasa.
Cand s-a ingrosat se da de pe foc si se adauga 50 gr unt sau margarina si se amesteca din cand in cand sa nu faca crusta pana se raceste.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii