Tort Diplomat (II)

Postat pe: 27-09-2010
(8)

Ingrediente

=blat=
5 lg zahar
5 lg faina
5 oua
esenta vanilie
=crema=
0,5 kg smantana
2 oua
03kg zahar
2pl gelatina
2pl intaritor frisca
1 cutie ananas
1 esenta vanilie
=sirop=
02kg zahar
04l apa
1 lamaie
=decor=
05l frisca vegetala
01kg ciocolata
fructe

Mod de preparare

=MOD DE PREPARARE=
Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat cu 3 lg de zahar iar galbe, cu 2 lg zahar se amesteca cele doua compozitii se adauga faina si esenta se amesteca si se coace la foc mic. Se taie in doua capace

=MOD DE PREPARARE=
Se bate smantana cu 100g zahar si intaritorul de frisca, gelatina se inmoaie in 150 ml apa calduta ,ouale si zaharul se amesteca pe foc 15 min. apoi se raceste ,ananasul se taie cubulete mici .

Toate se amesteca si se toarna intre cele doua capace insiropate in forma care sa copt blatul. Se da la rece 3 ore. Se rastoarna pe platou si se orneaza.

=MOD DE PREPARARE=
Se fierbe apa cu zaharul se raceste apoi se rade lamaia.
Se insiropeaza blatul
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tort Diplomat (II)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

dumiany
•  31.01.2011 22:55:16

SUPERBEE....

LORY
•  13.10.2008 13:21:46

Vera eu nu am ustensile speciale ...ma ajut doar de un capacel de la ouale kinder cu care decupez petalele si pentru frunze folosesc instrumentul ala de taiat saratele

veraem
•  10.10.2008 12:48:07

cu ce faci trandafirii si toate decoratiile?

LORY
•  09.08.2008 20:48:15

Daca ai vre-o nelamurire poti sa intri pe discutia de pe forum http://www.reteteculinare.ro/forum/discutii/tortul_diplomat-1827/ si sper sa te ajut....

sweetangel23
•  30.07.2008 14:50:13

nu prea te explici prea bine

LORY
•  11.07.2008 15:04:01

multumesc Minerva esti o draguta:)

minerva
•  08.06.2008 18:56:16

felicitari,sunt superbe,esti foarte specialista.

admin
•  29.12.2007 21:52:02

ce bine arata

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tort Diplomat (II)