Se prepara o compozitia de blat obisnuita si se coace intr-o tava dreptunghiulara. Dupa ce s-a racit se taie in doua foi se insiropeaza prima foaie (pe care am asezat-o in tava in care am copt blatul) cu siropul fiert si racit, se adauga crema astfel obtinuta: ouale si zaharul se pun la fiert intr-un vas, dupa ce au dat in cateva clocote se lasa sa se racoreasca si se adauga gelatina pe care in prealabil am pus-o la inmuiat in apa rece (100ml) si se amesteca energic.
Compozitia se amesteca cu frisca batuta si bucatile de piersici si se toarna peste foaia insiropata.
Asezam si a doua foaie o insiropam si tinem la rece cateva ore pana ce se incheaga bine.
Rasturnam cu atentie tortul obtinut si ornam cu frisca si flori sau cu mix de fructe
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii