Tort Diplomat cu Piersici

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

Blat:
6 oua
6 lg zahar
6 lg faina
esenta vanilie
Crema:
3 oua
200 gr zahar
500 ml frisca
2 pl gelatina
zahar vanilat
piersici din compot
Sirop:
200gr zahar
200 ml apa
razatura de lamaie
decor
frisca
flori din lapte praf

Mod de preparare

Se prepara o compozitia de blat obisnuita si se coace intr-o tava dreptunghiulara. Dupa ce s-a racit se taie in doua foi se insiropeaza prima foaie (pe care am asezat-o in tava in care am copt blatul) cu siropul fiert si racit, se adauga crema astfel obtinuta: ouale si zaharul se pun la fiert intr-un vas, dupa ce au dat in cateva clocote se lasa sa se racoreasca si se adauga gelatina pe care in prealabil am pus-o la inmuiat in apa rece (100ml) si se amesteca energic.

Compozitia se amesteca cu frisca batuta si bucatile de piersici si se toarna peste foaia insiropata.

Asezam si a doua foaie o insiropam si tinem la rece cateva ore pana ce se incheaga bine.

Rasturnam cu atentie tortul obtinut si ornam cu frisca si flori sau cu mix de fructe
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Tort Diplomat cu Piersici" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

LORY
•  23.02.2009 15:33:43

Leila ,Alexya va multumesc ,sunteti tare dragute
pupice :)

Leila
•  22.02.2009 22:50:37

putin spus splendid :) o adevarata simfonie de culori ... si o capodopera in adevaratul sens al cuvantului .

Felicitari Lory !!!

AlexyaPui
•  23.12.2008 22:42:52

splendid

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tort Diplomat cu Piersici