Tort Diplomat cu Piersici

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

Blat:
6 oua
6 lg zahar
6 lg faina
esenta vanilie
Crema:
3 oua
200 gr zahar
500 ml frisca
2 pl gelatina
zahar vanilat
piersici din compot
Sirop:
200gr zahar
200 ml apa
razatura de lamaie
decor
frisca
flori din lapte praf

Mod de preparare

Se prepara o compozitia de blat obisnuita si se coace intr-o tava dreptunghiulara. Dupa ce s-a racit se taie in doua foi se insiropeaza prima foaie (pe care am asezat-o in tava in care am copt blatul) cu siropul fiert si racit, se adauga crema astfel obtinuta: ouale si zaharul se pun la fiert intr-un vas, dupa ce au dat in cateva clocote se lasa sa se racoreasca si se adauga gelatina pe care in prealabil am pus-o la inmuiat in apa rece (100ml) si se amesteca energic.

Compozitia se amesteca cu frisca batuta si bucatile de piersici si se toarna peste foaia insiropata.

Asezam si a doua foaie o insiropam si tinem la rece cateva ore pana ce se incheaga bine.

Rasturnam cu atentie tortul obtinut si ornam cu frisca si flori sau cu mix de fructe
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tort Diplomat cu Piersici" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

LORY
•  23.02.2009 15:33:43

Leila ,Alexya va multumesc ,sunteti tare dragute
pupice :)

Leila
•  22.02.2009 22:50:37

putin spus splendid :) o adevarata simfonie de culori ... si o capodopera in adevaratul sens al cuvantului .

Felicitari Lory !!!

AlexyaPui
•  23.12.2008 22:42:52

splendid

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tort Diplomat cu Piersici