Am facut prima data crema, ca sa se raceasca.
- am dizolvat amidonul in 100 ml lapte
- zaharul l-am caramelizat
- am adaugat untul si am amestecat repede cu o lingura
- am adaugat si restul de lapte si am amestecat iar, de data asta cu telul
- la final am pus si amidonul dizolvat si am continuat sa mestec pana s-a ingrosat crema.
Toate operatiunile astea le-am facut cu cratita pe aragaz la foc mic.
Clatitele stim cum se fac, deci nu mai are rost sa va dau instructiuni.
Dupa ce s-au racit si ele putin, am pus o clatita in farfurie, am uns-o cu crema, am pus alta clatita si-uite-asa si tot asa pana am terminat clatitele. Am imbracat frumos cu crema si ciocolata rasa si.. gata!
Pofta buna!
Trebuie lasat la rece cateva ore pentru a se intari crema.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii