Se prepara gelatina pe baie de abur si se lasa la racit pana preparam restul. Frisca se bate cu mixerul, apoi se pune in ea iaurtul de fructe, fructele, 1-2 linguri de gem, zaharul iar apoi turnam gelatina peste compozitie si amestecam incet.
Intr-un vas de forma pe care dorim sa il aiba tortul la final punem o punga (de congelator sau de care aveti mai subtire) si incepem sa punem piscoturi pe peretii si fundul vasului (formam practic blatul tortului), apoi turnam compozitia de frisca cu fructe si mai punem piscoturi si deasupra.
Se acopera vasul, se da la frigider pana a doua zi, apoi se rastoarna cu grija pe un platou si se scoate punga.
Se orneaza dupa cum doriti.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii