7 oua, zaharul, si cel vanilat se pun toate la un loc si se bat cu furculita. apoi se adauga laptele.
Intr-o cratita de 3 litri se incing 3 linguri zahar, apoi se adauga compozitia de mai sus. Se baga la cuptor pana se face ca o piftir, apoi se scoate si se lasa la racit.
Intre timp se face un blat de tort din 7 oua. 7 linguri de faina si 7 linguri de zahar, poti pune si 1 pliculet de zahar vanilat. esenta de rom sau vanilie, dupa preferinta. Aceasta compozitie se toarna peste cealalta deja racita si se baga din nou la cuptor pana se coace blatul.
La gata se scoate din cratita, se inoarce astfel incat sa vina blatul dedesupt, crema de zahar ars la mijloc si deasupra frisca.
Pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAveam niste fructe de padure in congelator si aveam pofta sa fac ceva din ele.Trebuia sa prepar ceva de post, ma gandisem la...
Cornuri cu sos de fructe de padureCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii