Tort de Zahar Ars

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

10 oua
400 gr zahar tos
1 litru lapte dulce
5 linguri faina
2 plicuri zahar vanilat
2 plicuri frisca sau frisca batuta de la cofetarie 1 pahar mare
fructe de sezon

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Se prepara o crema de zahar ars din 6 oua cu 300 gr. zahar si 1 litru lapte plus un praf de vanilie. Se coace o ora in cuptor, apoi se scoate si se toarna peste crema o compozitie de pandispan din 4 oua, 4 linguri zahar si 5 linguri faina plus un plic zahar vanilat.

Se coace iar cam 30 minute cu totul, si cand e gata se lasa la racit in bucatarie. Se rastoarna apoi usor pe un platou si deasupra se orneaza abundent cu frisca preparata de noi sau cumparata.

Se tine la frigider cateva ore sau de seara pana dimineata. Puteti orna frisca cu capsuni, kivi feliat sau zmeura. Va asigur ca arata super si are gust divin. Pofta buna!
Se serveste rece de la frigider cu multa frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tort de Zahar Ars" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

alinaraluca2000
•  15.05.2009 15:56:03

Apetisant

asa
•  12.11.2008 16:40:22

Este usor de facut,aspectuos si f.f.f.f.f gustos! nota 10

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tort de Zahar Ars