Se prepara o crema de zahar ars din 6 oua cu 300 gr. zahar si 1 litru lapte plus un praf de vanilie. Se coace o ora in cuptor, apoi se scoate si se toarna peste crema o compozitie de pandispan din 4 oua, 4 linguri zahar si 5 linguri faina plus un plic zahar vanilat.
Se coace iar cam 30 minute cu totul, si cand e gata se lasa la racit in bucatarie. Se rastoarna apoi usor pe un platou si deasupra se orneaza abundent cu frisca preparata de noi sau cumparata.
Se tine la frigider cateva ore sau de seara pana dimineata. Puteti orna frisca cu capsuni, kivi feliat sau zmeura. Va asigur ca arata super si are gust divin. Pofta buna!
Se serveste rece de la frigider cu multa frisca.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza100% natural, 100% sanatos, pastrama de casa, cu ingrediente naturale de la Kamis.
Pastrama de mielSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii