Se spumeaza albusurile cu zaharul. Separat se amesteca gălbenușurile cu uleiul ca o maioneza, se încorporează crema de gălbenușuri în bezeaua de albușuri, și se cerne faina cu praful de copt. Se da la cuptor la 200 grade C circa 30-40 min pana trece testul scobitorii. Se lasă la răcit, se feliază în 3 sau patru felii, se insiropeaza cu suc de vișine. Se pregătește crema patisera cu lapte rece, asemenea unei budinci, este f aromata cu gust de vanilie, se încorporează în frisca și se umplu foile. Se decorează cu frișcă și fructe trase în gelatina. Se folosește circa un litru de frișcă lichida îndulcit.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii