Cele 3 oua se bat bine cu mixerul si apoi se adauga cate un pic (ploaie) zaharul tos circa 15 minute. Dupa ce s-a topit zaharul, se adauga iaurtul. Continuand sa se amestece, se adauga faina, praful de copt si scortisoara.
Indata ce s-a obtinut o compozitie mai densa, se adauga doua dintre mere, taiate cubulete, la compozitie. Se mai amesteca putin, apoi se pune tot amestecul intr-o tavita de 24-26 de cm, care se unge cu unt si se tapeteaza cu faina. Urmatorul pas este curatarea celor 2 mere ramase, care se taie feliute subtiri si se pun deasupra compozitiei.
Peste feliutele de mere, se poate presara un pic de zahar tos, dupa care se pune la cuptor 180 de grade timp de aproximativ 30 de minute.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoBudinca de gris cu caramel, reteta delicioasa pentru un desert senzational Va spun ca e o bunatate de dulce, merita incercat!
Budinca de gris cu caramel, reteta delicioasa pentru un desert senzationalCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii