Cele 3 oua se bat bine cu mixerul si apoi se adauga cate un pic (ploaie) zaharul tos circa 15 minute. Dupa ce s-a topit zaharul, se adauga iaurtul. Continuand sa se amestece, se adauga faina, praful de copt si scortisoara.
Indata ce s-a obtinut o compozitie mai densa, se adauga doua dintre mere, taiate cubulete, la compozitie. Se mai amesteca putin, apoi se pune tot amestecul intr-o tavita de 24-26 de cm, care se unge cu unt si se tapeteaza cu faina. Urmatorul pas este curatarea celor 2 mere ramase, care se taie feliute subtiri si se pun deasupra compozitiei.
Peste feliutele de mere, se poate presara un pic de zahar tos, dupa care se pune la cuptor 180 de grade timp de aproximativ 30 de minute.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii