Preparare: Punem stafidele la inmuiat in rom. Dupa care se curata portocalele si se taie bucatele se lasa la scurs. Geletina se pune la inmuiat in 4 linguri apa, sa se hidrateze. Piscoturile se inmoaie in suc de portocale amestecat cu un pic de vin alb dulce, si se aseaza intr-o forma de 28 cm, se acopera pe cat posibile toate spatiile.
Ricotta se amesteca cu 150 g zahar, zahar vanilat, coaja de portocala, se omogenizeaza bine si se adauga gelatina topita. Separat se bate bine frisca cu 50 g zahar ramas si se adauga peste crema de branza, impreuna cu portocalele scurse si stafidele.
Se adauga peste piscoturi si se da la frigider de pe o zi pe alta. a doua zi se orneaza cu fructe si se pune tort gelle deasupra preparat dupa indicatiile scrise pe punga. Este un tort cremos si delicat daca vrem sa aibe o consistenta gen diplomat se pun 2 plicuri de gelatina. In loc de portocale se pot folosi mandarine, clementine ..... ce avem prin casa.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii