Dizolv drojdia in juma de cana de apa calduta si adaug un praf de sare si o pun in faina sa dospeasca un pic.
Dupa ce a dospit adaug zahar vanilat ,zaharul,ouale, coaja de lamaie razuita, amestec bine si adaug treptat si apa minerala si apoi uleiul.
Incep sa coc clatitele.
Pentru umplutura avem nevoie de 2 budinci de culori diferite si 1 litru de lapte . Eu pun la o budinca 5 linguri de zahar,dar fiecare poate sa o faca cat de dulce vrea.
Intr-un vas asezam o clatita peste care punem budinca ,iar clatita ...etc, si terminam cu clatita.
Se poate orna cu ce fructe avem la indemana,iar deasupra putem sa preparam o gelatina in urmatorul fel:
- se fierbe o budinca cu 250 ml suc (ex.bud.de vanilie cu suc fanta ), si se toarna peste tortul de clatite .
Totul se pune la rece cam o ora dupa care se poate servi.
Pofta buna !
Se poate servi cu frisca.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii