Am amestecat toate ingredientele spuma cu mixerul, am topit ciocolata la aburi pe care am adaugat-o in compozitia de mai sus, iar la urma am pus, alunele si aroma de rom.
In siropul caramel am adaugat esenta de rom.
Dupa ce s-a racit siropul insiropam biscuitii si incepem sa facem tortul: strat de biscuiti, crema, strat de biscuiti, crema, strat de biscuiti la urma frisca.
Ornam cu frisca, dam la rece. Eu am ornat si cu rahat.
Nu lasati biscuiti prea mult la insiropat sa nu se inmoaie tortul prea tare.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorUn desert rapid și delicios, care sigur se evaporă instant! Spor și poftă bună!
Desert briose cu ciocolata si aluneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii