Am amestecat toate ingredientele spuma cu mixerul, am topit ciocolata la aburi pe care am adaugat-o in compozitia de mai sus, iar la urma am pus, alunele si aroma de rom.
In siropul caramel am adaugat esenta de rom.
Dupa ce s-a racit siropul insiropam biscuitii si incepem sa facem tortul: strat de biscuiti, crema, strat de biscuiti, crema, strat de biscuiti la urma frisca.
Ornam cu frisca, dam la rece. Eu am ornat si cu rahat.
Nu lasati biscuiti prea mult la insiropat sa nu se inmoaie tortul prea tare.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii