1. Preincalzim cuptorul la 180 de grade Celsius, in timp ce intr-un vas mixam toate ingredientele pentru blat, cu exceptia colorantului alimentar (se mixeaza ouale intregi cu zaharul, dupa care adaugam uleiul, esenta si la final faina in ploaie).
2. Cand compozitia a devenit omogena, o impartim in sapte parti egale si punem in boluri separate.
3. Adauga colorantii in boluri si amesteca pana cand obtinem o culoare uniforma.
4. Aseazam, pe rand, cantitatile in tavi si le coacem la cuptor timp de aproximativ 20 de minute.
5. Crema o preparam prin mixarea cremei mascarpone cu zahar pudra si ciocolata alba topita.
6. Pentru a asambla tortul curcubeu, trebuie sa punem intre feliile de blat colorate cate un strat de crema.
7. Putem aseza culorile in ordinea dorita sau in ordinea culorilor curcubeului.
8. La final decoram tortul cu frisca in culorile curcubeului.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii