1. Se macina biscuitii la robot apoi se incorporeaza in ei margarina lichida, miezul de nuca maruntit si esenta. Se amesteca bine apoi se intinde in forma rotunda de tort, se preseaza si niveleaza bine cu o lingura si se da la rece.
2. Se prepara crema de piure mixand bine piureul de castane cu smantana, praful de roscove si apoi se toarna geletina pe care intai am hidratato in 100 ml apa rece si apoi am topit-o la bain marin. Se toarna deasupra blatului de biscuiti si se da cca 15 minute la rece.
3. Se prepara si cealalta crema mixand bine urda cu smantana si zaharul pudra, apoi se adauga gelatina topita in acelasi mod ca mai sus si turnam crema deasupra celeilalte. Se da la rece cca 15 minute, apoi se decoreaza cu jumatati de biscuiti si miez intreg de nuca. Se lasa cel putin 2 ore la rece, dar ideal ar fi sa se lase toata noapte si apoi se feliaza. Se serveste pudrata cu pudra de roscove.
Pofta buna!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii