Se bate frisca si se amesteca cu galbenusurile, care au fost batute in prealabil cu zaharul pudra si coaja de la 1/2 portocala si o fiola de vanilie.
Separat se topesc la bain-marie cela 3 plicuri de gelatina in lapte. Gelatina inca calda, se rastoarna peste frisca si galbenusuri. Se amesteca bine, apoi se rastoarna imediat in forma de tort (cratita), care in pralabil a fost captusita cu o folie pt a nu se lipi. Apoi se pun cubuletele de ananas din compot pe toata suprafata tortului. Se da la rece timp de 2 ore, dupa care se dezlipeste de pe peretii vasului cu ajutorul unui cutit si se rastoarna pe un platou. Totul poate fi decorat cu portocale, frisca, nuca de cocos etc.
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoAm primit o provocare și cum sunt Bucătăraș Minunat, nu puteam dezamăgi colegele;) Mi-a sărit în ochi :D Prăjitura cu...
Prăjitură cu nucăCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii