se amesteca si se calesc toate ingredientele de la "umplutura". se lasa sa se raceasca
se amesteca ingredientele de la "aluat" intr-un bol si se lasa sa pune in frigider o jumatate de ora sau in congelator un sfert de ora.
se imparte aluatul in 3:2 parti mai mari si una mai mica
se intinde o patre din aluat(mare), se pune in tava (unsa si tapetata).
se intinde pe lung partea mai mica de aluat si se aseaza pe margine, lipindu-se de cea de pe baza formei. se adauga umplutura. se intinde si cea de-a 3-a parte si se pune ca un capac deasupra. se inteapa cu furculita si se baga la cuptor cca 15-25 de min
atentie! cuptorul trebuie preincalzit
se serveste rece, se presara cu zahar pudra inainte de servire
Pofta buna:D
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii