se amesteca si se calesc toate ingredientele de la "umplutura". se lasa sa se raceasca
se amesteca ingredientele de la "aluat" intr-un bol si se lasa sa pune in frigider o jumatate de ora sau in congelator un sfert de ora.
se imparte aluatul in 3:2 parti mai mari si una mai mica
se intinde o patre din aluat(mare), se pune in tava (unsa si tapetata).
se intinde pe lung partea mai mica de aluat si se aseaza pe margine, lipindu-se de cea de pe baza formei. se adauga umplutura. se intinde si cea de-a 3-a parte si se pune ca un capac deasupra. se inteapa cu furculita si se baga la cuptor cca 15-25 de min
atentie! cuptorul trebuie preincalzit
se serveste rece, se presara cu zahar pudra inainte de servire
Pofta buna:D
Demult vroiam eu sa fac nişte chifteluţe cu ou în mijloc,un fel de ouă scoţiene,dar mereu mi se parea că un ou...
Chifteluţe uriaşe cu ouă de prepeliţăO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura Tosca
Comentarii