Se amesteca galbenusurile cu uleiul, mierea, si 3 lg de zahar si se omogenizeaza. Apoi se adauga faina cu praful de copt.
Albusurile se bat spuma cu 3 lg zahar. Se amesteca usor cele doua compozitii. Se pune intr-o forma tapetata cu hartie de copt si se coace la cuptor la foc moderat cam 30 min
Crema folosita este crema cu nuca a Sidoniei.
Blatul l-am insiropat cu un sirop de zahar cu apa. La mijloc am pus crema si niste feliute de banane.
Ptr ornat :1 mar, 1 kiwi, 1 plic de frisca.
Peste fructe am turnat un plic de gel fix rosu de la dr oetker.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDescopera reteta perfecta de gogosi umplute! Afla cum sa pregatesti gogosi pufoase, cu umplutura delicioasa adaugata dupa...
Gogosi umpluteDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii