Foile foietaj se coc pe fundul tavii de la cuptor, (pe hartie de copt) una cate una.
Galbenusurile si zaharul se pun la fiert intr-un vas, dupa ce au dat in cateva clocote se lasa sa se racoreasca si se adauga gelatina pe care in prealabil am pus-o la inmuiat in apa rece (100ml) si se amesteca energic. Se lasa sa se raceasca si apoi se pune frisca si fructele.
Se asambleaza tortul; o foaie foietaj, un strat de crema, a doua foaie, un alt strat de crema, a treia foaie si deasupra se acopera cu un strat foarte subtire de crema, se lasa la frigider sa se intareasca un pic, eu l-am lasat o ora, apoi se acopera cu frisca si se orneaza.
Pofta buna!
Va aduc un desert simplu de chec cu branza care in combinatie cu jeleul de zmeura se transforma intr-un desert plin de aroma...
Chec cu branza si jeleu de zmeuraO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura Tosca
Comentarii