Branza se freaca 200 gr zahar praf si 100 gr rama. Gelatina se inmoaie in 500 ml apa rece timp de 10 minute, apoi se incalzeste pe baie de aburi pana la aproximativ 60 grade si apoi se lasa sa raceasca treptat. Se adauga la compozitia de branza 250 ml de gelatina racita si se amesteca bine.
Intr-o cana se amesteca 1 lingura de zeama de lamaie si 5 linguri de zeama de fructe si cu acest sirop se stropesc biscuitii.
Portocalele se desfac, kiwi se taie felii. Intr-o forma rotunda tapetata cu folie de aluminiu punem un rand de biscuiti pe care se pune un strat de branza apoi iar biscuiti, iar branza si deasupra punem fructele. Peste fructe punem din nou un strat de branza si acoperim cu biscuiti. Dam totul la rece ptr. 2 ore ( eu am lasat la rece de pe o zi pe alta ).
Dupa cele 2 ore de stat la rece scoatem tortul din forma pe o farfurie si il ornam cu glazura de caramel (in cazul meu ) sau cu frisca. Se da la rece cat sa se intareasca glazura si se poate servi.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii