Se bat galbenusurile cu 300g zahar, faina si zaharul vanilat, albusurile se bat spuma cu 300g zahar si se amesteca cu galbenusurile. Intr-o oala se pune la fiert laptele, iar cand acesta fierbe se toarna crema peste el si se lasa la foc mic amestecandu-se incontinuu.
Intr-o cana se dizolva gelatina in 100ml apa calduta si se toarna peste crema fierbinte.
Bananele se curata si se taie felii subtiri. Intr-o tava mai inalta se pune folie si se toarna jumatate de compozitie dupa care se aseaza feliile de banane si se toarna si cealalta jumatate de compozitie. Se baga la frigider si se lasa pana se intareste (cateva ore). Se scoate de la frigider si se rastoarna pe un platou.
Jumatate din crema se poate amesteca cu cacao ca sa fie mai colorat tortul.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustAm incercat crema de unt postata de bucataras Ligia, delicioasa crema...
Tort Paste 2016Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii