Tort Biscotino (inima abetinei)

Postat pe: 20-02-2017
(0)

Ingrediente

1 cutie compot de ananas
500 gr biscuiti obisnuiti
1 pachet de unt
1 esenta
1 plic zahar vanilat
2 banane
o portocala
250 gr stafide
500 gr smantana
1 lingura cacao
4 linguri zahar

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

10 portii
Deschidem cutia de compot si turnam siropul intr-un vas, peste sirop adaugam stafidele si le lasam 15 minute sa se inmoaie. Dam biscuitii prin masina si adaugam untul topit la temperatura camerei, omogenizam totul foarte bine. Adaugam apoi esenta, bucatile de ananas si amestecam usor. Asezam jumatate din compozitie in tava, apoi asezam frumos felii de banane si bucatele de portocala. Punem restul de compozitie si asezam cu lingura. Apasam bine sa nu ramana goluri de aer.
In vasul de la robot, punem smantana, zaharul si zaharul vanilat si mixam cateva minute. Punem 1/2 frisca pe blat si intindem cu un cutit zimtat sa iasa cat de cat frumos. In 1/2 frisca, adaugam cacao de buna calitate, mixam cateva minute si ornam jumatate din tort. Dupa cum vedeti, am ornat asimetric si unde am pus frisca alba deasupra am pus pe margine frisca cu cacao si invers. Am ornat cu forme facute din zahar. Pe partea maro, am pus inimioare roz si pe partea alba, am pus inimioare mov. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tort Biscotino (inima abetinei)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tort Biscotino (inima abetinei)